Bu sunucuların hepsi birbirinden farklı olucak arkadaşlar.
artık 1-2 sunucuda kesmiyo 4er 8er tane açılıyo :D boş işler bunlar tutmazz
8 tane farklı sunucu ilk etapta biraz fazla hatta baya fazla. Bunun yerine 1pvp , 1rp , 1pp server olmalı ve bu serverlar arasında 90 staff değil 40 staff yeterli olucaktır. Böylece kontrolde daha kolay olur. Kontrol derken editi kastetmiyorum adamlar ego tatmin etmek içinde staff oluyor veya birşeyden çakmayan adam gelip speed diye playerı jaile atabiliyor. vs..
90 staff biraz zor buluncak ama neyse tekrar başarılar
Bence Bu Olmaz Bence 3 ten başlamak en İyisiydi 3 serverda 100 150 player sayısına ulaşsa ki bole bişey olmaz yeni yeni serverlar acarsın benim düşüncem bu proje den bişey cıkmaz proje gayet güzel ama 8 berbat neyse Saygılar..
Türkiyede 8 server doldurcak player yokki :O_o
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ancak 8 sunucu ve her birinin kendilerine ait bir çok değişik sistemi kodlandı zaten. Bunları kaldırmam demek emeklerimin boşa gitmesi demektir.
Bence hayır. Onlar kenarda kalır 3 server açılır başta ilerleyen zamanlarda serverlar arttırılır. Direk 8 tane açıldığı taktirde şuanda zaten 20 tane server var onlardan bir farkı kalmıyor.
Arkadaşlar sunucuları kime gösterdiysem herkez farklı yorumlarla baktı. Benim amacım her bünye tipi için bir sunucu yapmak. Ve lütfen sunucu sayısı ile ilgili yorum yapmayalım kararım kesinidir
hacı benim basvuruya bakıver o zaman :D
ok başarılar
Başvurular 1 hafta içerisinde değerlendirilecektir arkadaşlar.
90 staff nedir yaw:D bence en fazla 50 staff başvurucak.bunun beğenmesi var zartu zurtu var

bence sen direk başvurma işlemi yaptırma direk al:D
valla güzel düşünmüşssünde bu sunucular için peki edit haksızlık adına ne düşündün bilmiyorum shasen düşünüyorumd adam bi sharda yetkili ise ki hiç emek harcamamıs hiç bir şekilde faydası dounmamıs ve siz bunları oraya yetkiliolarak alıcaksınız ki editten gecilmez uzun ömürlü olarak durmaz millet 1 sunucu ile bas edemio maşşalah siz kactane acmısınız ne diyelim hevesiniz kursağınızda kalmaz umarım.
Arkadaşlar konuyu okuyupda yorum yapın lütfen yukarda açıklamaları yaptım. Edit konusunda



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.