Adamın aldığı kuralları değiştirmeye çalışmanızı gerçekten anlamıyorum. 8 sunucu neden var? 3 Sunucu olsun falan filan. Geçin bunları proje adamın ister 8 ister 28 yapar. Eğer yorumunuz varsa doğru dürüst yorum yapın okunmaya değer olsun. Hepsinin ayrı sistemleri var dedin her bünyeye göre dedin. Biraz açar mısı bunu örnek verir misin?
Bu projenin ilgi görmeyeceğine eminim bana kalırsa boşuna uğraşıyorsunuz. Ancak başarılar dilerim.
amesron u-s adı altında imzanda başka özenti çakma platformların link ini göstermen ayip olmuo mu ?

konu dışı ama sölemek istedim.
-Sidious- : amesron u-s adı altında imzanda başka özenti çakma platformların link ini göstermen ayip olmuo mu ?

konu dışı ama sölemek istedim.

Özenti,çakma platformlar değiller. İmzamda benim bulunduğum bütün projeleri link olarak koyuyorum. Bir sakıncası varsa yetkililer pm olarak uyarır zaten. Bunun daha öncede örneklerini gördüm. Sırf birine saldırmak için çocukca mesajlar atmanız gerçekten komik.
savas12 : namemis sence biz neden bukadar emek harcıyoruz Ultimayı ayakta tutmak ve canlandırmak adına elimizden geleni yapıyoruz ama bu sekilde olmaz ben bunun ultimayı kurtaracak olan bir proje olrak görmüyorum ve şiddetle acılmaması taraftarıyım acacaksan tek bir tane ac arkadanda duralım bu sekilde ne bu tartışmalar biter nede acacağın sunucularda istediğin yere varabilirsin. sunuda unutma ultimayı düşünen bir tek sen değilsin bizde bunun için çırpınıyoruz.

Sen daha okuduğunu yazamıyorsun. Ultimayı nasıl ayakta tutucaksın çok merak ediyorum.
Nemesis şunu diyor : bütün herkezin istediği gibi istediği türden serverı istediği sistemi bulabileceği platform halinde serverlar açıyorum tek client ile bağlanılcak x online oyunu gibi olucak diyor.

Tamam uzatmayın artık öyle istiyorsa öyle olsun adam biyandan haklı levelli server isteyen var rp isteyen var ama iki serverda rp olarak geçebiliyor veya ölme olmayan server isteyen var ölme olup loot olup server isteyen var ikiside pvp ama farklı. Bunu diyor adam

ama bence banada sorarsanız 3 server yeterli ( başlangıç olarka en azından )
12 yaşından beri scriptermısın ?:D sen kaç sene player oldun acaba ? kaç senedir uo oynuyorsun merak ediyorum.
Spawnsas : 12 yaşından beri scriptermısın ?:D sen kaç sene player oldun acaba ? kaç senedir uo oynuyorsun merak ediyorum.

Banamı diyorsun ?
sana demiyorum nemesis e diyorum.
Beni tanıyan tanıyor bilen biliyor.. Spawnsas kimseye kanıtlama zorunluluğum yok. U-S yokken biz bu işi yapıyorduk u-s da başlamadık kimileri gibi ..
8 biraz fazla önce en fazla 3 ile yola başla bölünmesin player sonra zaten ihtiyaç duyuldukça (tabi tutarsa) eklersin yeni sunucuları.Tamam güzel bir şey baya bir sunucunun bünyende bulunup bunları bir arada tutmaya çalışman ama başlangıç için 8 fazla.Başarılar dilerim ilerde (ki şuan için böyle bir plan yok kafamda) sunucumla katılabilirim tabii bize de yer olursa :).
Sunucu ile katılma işi biraz kasvetli bir iş. Scriptlere erişiminiz olmuyacak ve bir kaç kod kısıtlaması yaplıacak eğer kabul ederseniz başımızın üzerinde yeriniz var. Tek bir kullanıcı kayıt sistemi olucagı için bir sunucu bile butun kullanıcıları elde edebilir
Yolun Acık Olsun..Insallah Hedefıne Ulasırsın..
Teşekkürler .. Şimdilik bir kaç co-scriptere ihtiyacım var.
Bu olayı Private Knight Online sunucularında denemiştim, hüsranla bitti bütün accountlar karıştı, charlar karıştı ama Knight Online ile Ultima Online arasında çok fark var tabiki Knight Online bir MSSQL ile çalıştığı için bu karışıklıklar olmuştu.Neyse size başarılar inşallah dilediğiniz gibi olur.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.