Berk güzel projede bişey söyliceğim. 89 adet yetkili çok iyi bir rakam yani baya fazla.Sence ilk başta bir tane Role Play,bir tane PvP,bir tanede Power Play sunucusu açmak bir anda sekiz sunucu açmaktan mantıklı değilmi ? Hem bir piyasa araştırması yapmış olursun ,sistemlerin nekadar beğenilip beğenilmiyeceğini anlarsın.

Çünkü TR de ortalama server başına 100 player olduğu zaman bence oynanabilir bir server oluyor.Bu demekki senin sekiz sunucu açman durumunda en aşağı 500 600 player bulman lazımki buda gerçekten çok zor , ama üç sunucu gayet iyi.Hem emeklerim boşa gider demişsin kimse sana serverı sil demediki bir yedeğini alırsın ilerde büyürse projen aktif edersin.

Biraz mantıklı olmakta da yarar var :utangac1
8 server server başına 9 düşüyor neredeyse
Merak etmeyin arkadaşlar..
90tane staff alınırsa player potansiyeli kalmaz stafflar artık serverlar arası futbol maçı yapar.. çok fazla madem bu kadar ciddi bir proje nie bu kadar çok staff var. Server başına 10dan fazla staff düşmesi demek açığım fazla playerı çok sorunda bırakacak demektir. Eğer herşeyini adam gibi yaptıysan düşüncegin kadar page gelmez zaten.. ama adım başı bug olursa 10 staff bile az.. türkiyede ben staffım diye gezen 90 adamı bul topla sora bekle bakalım player gelsin.. Arkadaşım çok güzel bir düşüncen var ama fazla havadan uçma türkiyede yaşıyoruz..
Arkadaş Server Başına 10 Yetkili Yapiyor . Sphere'yi Run Uo Tarzı Bişi Yaşatmak İstiyor 500 playerli Run Uo Serverlar Gibi Olamazmı ? Olur Gayet Başarılı Bir Proje ..Nemesis[Berq] Başarılarının Devamını Dilerim. Umarım İstediğine Ulaşabilirsin .
Hoşuma Gİtti Proje..
Birincisi şunca yılda toplasan böyle bir projeye layık bir şekilde görev verilcek 90 tane staff YOK türkiyede. Ki server başına bu sayı çok fazla.. 12 gibi bir sayı düşüyor.. Ha demişsiniz ki runuo gibi olamazmı? Yurtdışında 1000lerce uo oyuncusu var 7sinden 30 40ı bile var yurtdışında ama ne var seviye var saygı var.. Türkiye içinde bu projenin o kadar onlineı çekmesi hatta yanına yaklaşması bile imkansız.. Dedim ya burası Türkiye burda fazla havadan uçmıcaksın.. Şirket kurmadan holding açmaya çalışıyor arkadaş uyaralım da sora boşamı gitcek dedigi emekleri ona daha çok koymasın.. 8 de ısrarcı çünkü.. oyunu bırakmış 100lerce player olabilir ancak bunları bir günde toplayamaz.. Zamanla gelecekler açarsın 1er çeşit serverdan toplam 3 tane doldukça yenisini aktif edersin kimse sil demiyor.. Böyle olursa millet kafasına göre beğendigine girer topladıgın artık kaç player olacaksa 90staffın yanında iyice dagılırlar serverlara..
Berk arkadasim bukadar hevesli olman gercekten ultima adına güzel ve yakisan bir olay am suda birgerçek türkiyed okadar sunucu acılıp kapanıyorki neyin ne zaman geleceği hiçmi hiç belli olmuyor ben senin yerinde olsam player sayısı 65-70 ulaşan sunuculara sponsorluk yapar o sunucuları ya kendi bunyem adında toplarım yada onların giderlerini karsılarım he bu sana ne kazandırır + mı - mi tabikide + nolur baktınki gercekten ilerleme var ozman söyle bir konu acarsın mevcut player sayımız işte sallıyorum 500-600 ve daha çok istemci oldğundan dolayı bir projemizi aktif etmek istiyor bu projede görev almak isteyen arkadaslarımın bana ulaşmasını rica ederim v.b
gibi baslık bak bu bir gercek inanki gercek piyasayı gez ultima online hostinglerinin sahipleri ile konus bak bakalım ne diyecekler ben san abirkaç keliemesini söylemek istiyorum :
Sözde owner:: abi biz sunucu alıcaz kaç para
Hosting şirketi::Vps ddemek istediniz galiba
SözdeOwner:: Hıı o ne abi
Hosting şirketi:: siz ne için sunucu almak istiyorsunuz
Sözde owner:: yaw abi ben server yaptım bunu koyucam arkadaslarımla beraber oynayacam
Hosting şirketi su su ozeliktki makinamız aylık 80 ytl....(uzar gider)
Sözde owner:: Yaw abi ben sana 50 ytl verim bana biac playerimiz olursa mahaleden arkadaslar toplar öderiz...
Hosting şirketi:: Peki makinanızın özelikleri şu şu olucak.....
Sözde owner:: saol abi nasıl girecez ayarlarmısın
Hosting şirketi:: siz uptade yapın ben ayarlarım gerekli ayarları.
Sözde owner:: Tmm abi nereye yapım Rapidshareyemi yoksa dosya cc mi
Hosting şireketi :: Tmm siz zipleyip bana gönderin ben acarım...
Sözde owner:: Peki saol abi hemen ziplio..
ve heycanla MSN sine XXpvp shard mükkemel pvp shard sizlerle not(kapanmaycak)
Arkadasları yaw beni staf al bak olm yoksa para vermem olm paralı öle herkesi almam staff tmm ver 10 ytl laım her 10 ytl veren staff olunca
1-2 ay ayakta kalan bu sunucular sonuc itibari ile Kapanmaya mahkum kalıyorlar.
yinede karar senin ama umarım ayakta kalır.
Gmrünen Köy klavuz istemiyor ki Görünen Yüz ayna istemediği gibi.
Bence tek bir sunucu altında toplamalısınız.
Türkiye'de player kaldı da 8 tane sunucu açılıyor. Hepsi birbirinden farklı olsa ne fark eder ki? 1 tane adam akıllı sunucu mu var piyasada? Revo ile Nebula var tek onlarında tek olayı köklü olmaları ikisine de baksan Pvm 0. 8 tane sunucu açmak yerine 1 tane aç. 90 tane staff değil toplamda 90 tane player hep online olacak mı orası şüpheli.

Uo oynuyoruz Wow veyahutta KO değil. Sayı ile yorum yapmayın diyorsunda konuyu açtıysan iyi yorumlara güzel cevap verdiğin gibi bu tarz yorumlarına da vermen gerekir. Forum'un amacı budur. (bilmeyenler için : Forum Roma zamanında konuşulup tartışılan yerin adıdır. Forum ismi oradan gelmekte. Doğal olarak burası konuşup tartışma, fikir alış verişi yapılacak yerdir.) Bir avuç player kalmışken iyice bölün. Official sunucu mantığını arıyoruz biz siz iyice bölüyorsunuz. Bir sunucu 50 çektikten sonra diğer sunucularda player kalacak mı ? O kadar büyük bir kitleniz mi var? 90 tane Staff diyorsunuz da 90 staff ile başa çıkılır mı? Sonra edit oldu şöyle oldu bu sunucuyu kapatıyorsuz hadi XX e geçiriyoruz karakterlerinizi diyeceksiniz. 90 tane Staff Türkiye'de var mıymış? Bu yazıyı görenlerin geneli bence sırf staff olayım diye iyi yorum yapıyordur. Herşey ortada zaten Türkiye'de kaç tane sunucu var, hepsinde kaçar player var gözler önünde. Nebula bile eski günlerini ararken, playersızlıktan yakınırken nasıl bu tarz şeyler mantığınıza yatıyor anlamıyorum.
Harbiden ya Şu uoyu darmaduman et topla 1000 uocudan fazla cıkmaz oda taş çatladı onlarda sunucularını mı bırakıcak 1 rp 1 pp pvp açmayın bile uoyu öldüren bitiren skill kasma zevkini bitiren zorluklarla elde edip sonra kaybedince keder yapılan itemler
orda sadaka die daıtılıyor pvp serveri açmayın abi vlla açmayın
Arkadaşlar anlıyamadığınız nokta şu. Artık şu saçma sunucuların önüne geçmek istiyorum. Bu projeden hiç bir çıkarım yok. Bana hiç bir artısı yok. 6 senedir scripterlik yapıyorum ego tatmini durumuda yok. Amacım sadece şu : Bilinçli bilinçsiz her oyuncuyu kaliteli bir çatı altında toplamak , bilinçsiz oyuncuları elit bir kitle olucak şekilde eğitmek ve biliçli oyuncuları küfürden arındırıp eski sunuculardaki o arkadaşlık & dostluk ortamını sağlamak. Burda kimsenin bana yalakalık yapmasına gerek yok. Yetkililerin seçimi tamamen şans meselesi. Çünki oyunun yetkili tarafındaki dinamikler çok farklı. Normal bir sunucu ile bizim sunucularımız arasındaki herşey çok farklı. Ayriyetten artık yeni jenerasyon boşu boşuna para harcamayı çok seviyor. Bunların sayesinde uyanık host firmaları cüzdanlarını dolduruyor. Eğer amaç eylenmekse buyrun diyorum sadece ben. Ister 8 , İster 10 ... Herkezin isteğine , herkezin zevkine göre bir sunucu mevcut olcuaktır..
Nemesis Kimse Sana Diyomu Niyetin İyi Kötü Ego Tatmini Yapıyorsun Diye Ama Allahını Seversen Bak Bi Arkana Yaslan Düşün Uo Öldü Kurtarak die topicleri googleda arat akp kadar sonuc çıkar:)
Ama 8 Sunucu Gereğinden Fazla 3 Sunucu Açarsın 500 Limiti Var Zaten Rp PvP PP Ayrılır.
Reklamını İyi Yaparsanız O bizim Girdiğimiz Yabancı Serverlara Benzer Kaliteye Çıkar.
Lamer Oyuncu:Tabiri İle Sürekli Argo Kullanan Oyun İçin Utanmasa Ağlayan İtem Kaybetti Diye Ana Bacı Staff Söven Kendini Bilmez 10-14 Yaş Arası Gruptur[Kişiye Göre Değişir Kimse ALınmasın Herkez AYnı Diye Birşey YOK]

Nemesis Ayrıca Zaten Ultimanın Yaşı Kaç Oldu Cafede 12 Yaşında Çocuklar Görüyorum Ben Oynuyorlar İtem İçin Kavga Edicekler Utanmasalar.
Ortalama Tutsak 13-14?

Tc Kimlik No ya GÖre PLayer alacak değilsin ya :D
Arkadaşlar çok ufak düşünüyorsunuz...

Ultimayı bitirende biziz yücelticek olanda !. Biz değilmiydik oo sphere gördük atladık herkez bir yandan sunucu açdı , herkez bir yandan kod yazmaya başladı , script packler piyasaya düştü , herkez scripter oldu...

Türkiyenin esaslı bir sunucuya ihtiyacı var. Araştırmalarım bana bunu gösteriyor.. Hala oyuncu var merak etmeyin. Bende WoW oynuyorum hatta kendi sunucum dahil var ama ultima oynarken aldığım zevki hiç bir oyundan alamadım desem yeridir.. Hiç merak etmeyin arkadaşlar "Ultima Online" henüz bitmedi ve bitmeyecekde..
namemis sence biz neden bukadar emek harcıyoruz Ultimayı ayakta tutmak ve canlandırmak adına elimizden geleni yapıyoruz ama bu sekilde olmaz ben bunun ultimayı kurtaracak olan bir proje olrak görmüyorum ve şiddetle acılmaması taraftarıyım acacaksan tek bir tane ac arkadanda duralım bu sekilde ne bu tartışmalar biter nede acacağın sunucularda istediğin yere varabilirsin. sunuda unutma ultimayı düşünen bir tek sen değilsin bizde bunun için çırpınıyoruz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.