ArkadasLar farkettim ki Büyük Scirpterler vs Vs ler Bırakınca us ye İşini iyi Bilmeyen kişiler Milleti ezmeye basLamıs yanlıs Anlamayın Ama benim Abim Siz daha Kumda Ev yaparken Serwer Açıyodu Biraz mantıklı olun Zorlanınca Sıısıp Sorun Bulmayın çözüm üretin bunu yazmak Zorundaydım... tabi Sözüm herkese Deil İşini İyi yapanlarda var yanlıs Anlamaısnlar Özür dilerim onlardanda mesela Word BuilderLik 2 tas Atılıyor Ben Word BUilderim Deniyor.. Scirpterlik Bir Sphere BUluyorlar Nebulanın packını buluolar Sphere buluolar scirpt çalıoalr us den inidiriolar Diolar Ben Krıal Serwer açtım Client Yapıolar COnnectör Yapıolar fixleyemiolar Kıral clientciyim Conn yim ben yani Biraz daha mantıklı bakıldında herkes kendini büyük görmeye çalısıo mesela ben Word Builderim Scriptende Anlıyorum ama kasmıyorum çünkü herşeyi itine piresine kadar örenince Zevki anlamı heycanı kalmıyo Zorda kalıcan Sıkısıcan ozmn yazmaya çalısıcan örenicen ozmn heycanlı Olur.. Sakın Kimse Yanlıs Anlamasın ben Bunları kendilerini Bişi sanıp Bu Siteye yardım patformundan yararlanmak isteyen arkadasLarın ezildini farkettim o Olsun bu olsun böle Ezermis gibi davranılıo ondan Sonra tr de Uo bitti Diyorsunuz Sizin Sayenizde uo biter tabi Buraya Sphere Koyucaksın Ama Önemli Olmucak Açıcan serwera kurucan scriptleri Kurmucaksın ki her serwer bir birinden farklı olsun yada Çalıyorlar Buraya koyuyorlar Anlayamıyorum yardım platormu Burası yardım istenilicek işini iyi bilenlerde yardımıcı Olucak Ama ben bu spn haftalar aylarmı desem hiç rastlamadım en fazla 5 kişi wardır olgun lukla karsılayan onlarada tesekkuru Borc Bilirim hepiniz saolun....
Bu konuda sayısızca mesajlar yazdım ama anlayan yok.Millet kendini diğerlerinden üstün sayıyor halbuki bişeyde bildikleri yok.Haklısın çokda eziyorlar yardımsever veya yardım isteyenleri ama ben yönetimin sessiz kalmasına şaşıyorum buna bi dur denmesi lazım artık.Birde son zamanlarda diyorlar uo bitti nereye bitti siz mi bitiriyorsunuz böyle saçma sapan serverlar açarsanız sizin yüzünüzden çürür bu oyun kimsede güven kalmadı nerde oynasak bi server açılıyor millet doluşuyor kasıyor gece gündüz hop 1 ay sonra kapanıyor heves için açıyorlar sonra görüyorlar .............. uzun lafın kısası bu ezici ve yıkıcı yorum yapanlara bi yaptırım uygulanması şart..
Abi İçimdekileri Döktüm ve bana KAtılan bir Kişinin Olması beni Sevindirdi.. Demkki Doruymus saplantılarım yetkililerin Bişi yapması laızm burası yardım etme Platformu Küçüklere yardım büyüklere saygı olması lazım bence Ama küçükleir büyükler eziyo anlamıs deilim!! Ezmeyi bende bilirim ama yardım varken adamı sevindirmek varken neden üzüp bırakıyım...
Bu ezme modası yeni değil öncedende vardı şimdi biraz daha kendini göstermeye başladı her yerde olur bu tip şeyler ama burda çok oluyor ya.Benim kendi açıma bir problem yok ama diğer arkadaşlara yapılan haksızlıklara göz yummuyorum ve yummayacağımda.(çok mu süslü dil oldu) :)
:yes
Burdaki arkadaşların amacı kimseyi ezmek değil. Bizim kızdığımız topicler şunlar:


Bizde annemizin karnında öğrenmedik sonuçda. Şurda iyi scripter diye bildiğimiz kişilere baktınızmı hepsi en az bir dilde ciddi anlamda program yazmış insanlar ve egolarını tatmin etmek için değil , ultima online adına birşeyler geliştirmek için uğraşıyorlar. İyi scripter diye tabir edilen insanların sunuclarına bi gir bak. Eminim hepsinde farklı bir sistem vardır. Ön planda olmasa bile arka planda işleyiş değişiktir.

Neyse sözü çok derine indirdim. Bizim burda bahsettiğimiz konu Copy / Paste scripterliği değil. Biz öğrenmeniz için size bozuk atıyoruz yada tersliyoruz. Mesela Orantez sen geçen konuda elimde pack var sunucu acalım demişsin ve şimdi bu tartışma konusunu açmışsın. Elindeki packi yazan adam sence bu tavırlamı o noktaya geldi ? . Sitede birisi konu açıyor xx hatası var nası düzeltirim scriptide gönderiyor, bi arkadaşımız alıp scripti fixleyip forumda geri gönderiyor ama scripti gönderen sormuyorki sen ne yazdın kardeş diye? nereyi değiştirdin öğretsene diye hiç soranı görmedim. Sanki burda maaşla çalışan elemanlar var sadece script fixliyorlar. İşin en önemli kısmı araştırmak ve çözmektir. Bana msnden gelen bir çok kişi oldu script yardımı için nadir script yazıp göndermişimdir. Scripti bana atar ben hatayı bulurum ona hata olabilecek yerleri söylerim zaten hatayı kendisi bulur. Bu kural böyledir. Kendin pişir kendin ye.
OranTez : ArkadasLar farkettim ki Büyük Scirpterler vs Vs ler Bırakınca us ye İşini iyi Bilmeyen kişiler Milleti ezmeye basLamıs yanlıs Anlamayın Ama benim Abim Siz daha Kumda Ev yaparken Serwer Açıyodu Biraz mantıklı olun Zorlanınca Sıısıp Sorun Bulmayın çözüm üretin bunu yazmak Zorundaydım... tabi Sözüm herkese Deil İşini İyi yapanlarda var yanlıs Anlamaısnlar Özür dilerim onlardanda mesela Word BuilderLik 2 tas Atılıyor Ben Word BUilderim Deniyor.. Scirpterlik Bir Sphere BUluyorlar Nebulanın packını buluolar Sphere buluolar scirpt çalıoalr us den inidiriolar Diolar Ben Krıal Serwer açtım Client Yapıolar COnnectör Yapıolar fixleyemiolar Kıral clientciyim Conn yim ben yani Biraz daha mantıklı bakıldında herkes kendini büyük görmeye çalısıo mesela ben Word Builderim Scriptende Anlıyorum ama kasmıyorum çünkü herşeyi itine piresine kadar örenince Zevki anlamı heycanı kalmıyo Zorda kalıcan Sıkısıcan ozmn yazmaya çalısıcan örenicen ozmn heycanlı Olur.. Sakın Kimse Yanlıs Anlamasın ben Bunları kendilerini Bişi sanıp Bu Siteye yardım patformundan yararlanmak isteyen arkadasLarın ezildini farkettim o Olsun bu olsun böle Ezermis gibi davranılıo ondan Sonra tr de Uo bitti Diyorsunuz Sizin Sayenizde uo biter tabi Buraya Sphere Koyucaksın Ama Önemli Olmucak Açıcan serwera kurucan scriptleri Kurmucaksın ki her serwer bir birinden farklı olsun yada Çalıyorlar Buraya koyuyorlar Anlayamıyorum yardım platormu Burası yardım istenilicek işini iyi bilenlerde yardımıcı Olucak Ama ben bu spn haftalar aylarmı desem hiç rastlamadım en fazla 5 kişi wardır olgun lukla karsılayan onlarada tesekkuru Borc Bilirim hepiniz saolun....
Abin biz kumdan ev yaparken yapıyormuş ?
Senin bu kendini beğenmişliğine hayran kaldım değişmesi gereken şeyler var doğrudur ama tasvirin hoşuma gitmedi kusura bakmada U-S'de herkez eşit birşey oldumu editleniyor zaten insanlar birbirinin poposuna iğne batırmayı seviyor budur olay genelleme yapman hoşuma gitmedi en katıldığım noktada 2 taş atan world builder oluyor :).
@berkanu senin anlayışın değişik olabilir o topiclerde cevap yazan kişiler ezme niyetinde yazmamışlar anlamana bağlı o topiclerden bu sitede doludur arasın bulsunlar diğer bir tasvirle herşeyi devletten beklemesinler amacında yazmış
Hepsi aşağılayıcı değil biliyorum ama üsluplara,davranışlara bak yok ararsan bulursun madem biliyorsun niye koymuyorsun sırf yazmak için yazıyorlar ordaki eksiklikleride siz çıkarın bakalım neler bulacaksınız..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.