bence diğer serverlar kapansın şu anda gerek yok dot kapanırsa açsınlar geri :S
haywansewer : " Ulemanın olmadığı yerde her sakallı keçi alimden sayılırmış. " Ne yazık ki olan bundan ibaret.
Sen pyramid forumlarında yazan hayvanseversin demi ordada boş boş yazardın herkese "katılıyorum" "evet" demekten başka işlevin yoktu bide internet kafeden 7 aydır tame kasıyordun değilmi ne boş bi adamsın
Ben malesef o boş dediğin arkadaş değilim üzgünüm Pyramid'de ne oynadım ne de forumuna girme durumum oldu. Server Forumlarında Haywansewer nickini kullanmam bu benim genellikle oyuncu nickimdir. Taklitlerimden sakınınız lütfen. 8)
haywansewer : Ben malesef o boş dediğin arkadaş değilim üzgünüm Pyramid'de ne oynadım ne de forumuna girme durumum oldu. Server Forumlarında Haywansewer nickini kullanmam bu benim genellikle oyuncu nickimdir. Taklitlerimden sakınınız lütfen. 8)
Tamam o değilsende aynı klasmandasın oynayan çoğunluk birşey bilmiyoda bi ulema sensin galiba yada quera türevi yerler değilmi
Oynayan bir çok arkadaşım var hepsinin ortak söylemini dile getirdim sadece kötü birşey söylemiş hiç değilim Kaldı ki DOT uo yu açarken sahipleri de iyisini yaptık beğenmediniz alın size DOT deyip de açmadılarmı bu serverı. Kendileri de çok mutlu değillerdi açarken kısaca. Belirttiğim şey gayet basit şu anda oynanacak doğru dürüst bir server olmadığı için insanların DOT a sarması gayet doğal eminim ki günü gelicek bu söylem yerini bulacaktır. Sinir yapacak hakaret etmeyi gerektirecek bişey yok kısaca.
diyecek söz bulamıyorum artık şu yoruma neyse sen querada devam et hayaletlerle oynamaya bankanı silmişlerdir belki gir bi bak istersen
haywansewer : Oynayan bir çok arkadaşım var hepsinin ortak söylemini dile getirdim sadece kötü birşey söylemiş hiç değilim Kaldı ki DOT uo yu açarken sahipleri de iyisini yaptık beğenmediniz alın size DOT deyip de açmadılarmı bu serverı. Kendileri de çok mutlu değillerdi açarken kısaca. Belirttiğim şey gayet basit şu anda oynanacak doğru dürüst bir server olmadığı için insanların DOT a sarması gayet doğal eminim ki günü gelicek bu söylem yerini bulacaktır. Sinir yapacak hakaret etmeyi gerektirecek bişey yok kısaca.

Doğru dürüst server diyorsun kaç yıldır ben doğru dürüst server görmedim ilk defa Dot adam gibi server nedir onu gösteriyor turnuvalar canlı yayında her allahın günü etkinlik var ve dengeli pvp var saçma sapan robeler yok garip garip 8x skillcap yok oyunu olması gerektiği gibi oynuyor insanlar ve siz hala kuduruyorsunuz
Salamsucuk-Brownie ve aynı şekilde DOT ta oynamaktan keyif alan ve aynı düşünceyi paylaşanlar için bu sözüm. Siz serverınızdan mutluysanız bir ultimasever olarak ben de mutlu oldum. Benim tanıdıklarım yokluktan buradayız hiç değilse kalabalık dedikleri için yukarıdaki söylemlerim. Ayrıca gün gelip de DOT tan daha iyisinin açılmayacağını kimse söyleyemeyeceğinden yanlış bir söylem de değildir.

Not: Qeraya amma taktınız orada oynamamın sebebi ultima oynamak değil başka bir sebebi var her neyse. Merak eden sorar özelden anlatırım.
haywansewer : Salamsucuk-Brownie ve aynı şekilde DOT ta oynamaktan keyif alan ve aynı düşünceyi paylaşanlar için bu sözüm. Siz serverınızdan mutluysanız bir ultimasever olarak ben de mutlu oldum. Benim tanıdıklarım yokluktan buradayız hiç değilse kalabalık dedikleri için yukarıdaki söylemlerim. Ayrıca gün gelip de DOT tan daha iyisinin açılmayacağını kimse söyleyemeyeceğinden yanlış bir söylem de değildir.

Not: Qeraya amma taktınız orada oynamamın sebebi ultima oynamak değil başka bir sebebi var her neyse. Merak eden sorar özelden anlatırım.


Dottan iyisi açılamaz diyen yokki ama şuan en iyisi dot diğerleri ortada queranın sahibi daha açarken hep burdayım asla ilgisiz olmayacak diyordu millet ilgisizlikten bırakmaya başlamış
Döndük başa :p yazayımmı atasözü ha yazayımmı? :selektor
Önce soru eklerini ayrı yaz da, sonra ne yazarsan yaz bence.
zamanında saçma sapan serverlarda kasacağınıza dotta kassaydınız şimdi burda ağlamanıza gerek kalmazdı :bagirma:bagirma:bagirma
Pk affı çok iyi oldu brit kaynıyor şuan
istatistik verilerini iframe ile çektirmeye başlamıştım, bu sabah saatlerinde kaldırıldı. activex onayı vermediğiniz sürece bir web sitesinden bilgisayarınıza virüs bulaşması ihtimali yok zaten.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.