Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



insandan insana degisir
En başta sınamak en doğrusu
şuanda uo da 14 15 yaşında Oyuncular olmasa Türkiyedeki Uo oynuyan sayısı 200 ü geçmez Tüm serverlarda
14yasındada aynıydım 15dede 16dada hiç geriye gitmedim kendmi geliştirmeye ugrastım cunku ben karakterım için yasıorum bu yaşla alakalı bişi deil bu tamamen insanin karakteriyle ilgili bişi ne adamlar gordum ben ewli barklıda olsa uo oynayıpta kufur eden iğrenclesen...
ben Türkiye'de gördüğüm 2 kaliteli server'ı söyleyeym. Nebula: Kimsenin scplerini kullanmayarak kendi emekleriyle hareket etti ve aynı şekilde Anet-Exile. Ama gerçektende bu duruma gelmesi Nebula Scp Packten kaynaklanıyor (benim düşüncemdir.) Yabancı serverlara göz attığımızda hepsinde çok farklı sistemler war. Birbirinden uzak farklı sistemlerle dolu. Ama Türkiye'ye döndüğümüzde herkes alışmış Nbl sistemine herkes onu kullanıyor ve farklı sistemle bir sunucu açıldığı zaman bu insanların dikkatini çekmiyor. Ne oluyor? Yeni binekleri yeni haritası flan war ama client'i büyük millet çekmeye üşeniyor. Veya başlıyor "bu ne ya biz bildiğimizi okuyalım pynanmaz burda gavur işi" diyip çıkılıyor. Halbuki o kadar güzel sistemleri wardır belkide? Bence bunu durdurmanın bir yolu yok. UO'nun çoğu kitlesi çocuktan oluştuğu için bence o akıl yaşından sadce alışılmışı oynama isteği oluşur. Akıl yaşta değil baştadır diyen arkadaşım Mike doğru bir söz söylemişsin ama bu iş oyuna gelince işte o şekilde olmuyor. Çocuklar yönetime geçince iş bitmiyor! Bir çocuğun holding kurduğunu düşünebilir misin? Nasıl yönebilir ki sizce?
Abi herkez küfürden bahsetmişte Allah için biri çıkıpta desin ben uo hayatım boyunca hiç küfür etmedim diye? Diyebilecek biri varsa ben bidaha oynamam bu oyunu!Bende 15 yaşımdan beri oynuyom.Ama sadece zevk için.Bende yeri geldi küfür ettim,yeri geldi rp ögrendim,iyi arkadaşlar edindim.

Bu oyun zevk için oynanır!! Yaş sınırlaması gibi birşey olamaz.

Daha sonra eklenen mesaj 3 dakika

Bir çocuğun holding kurduğunu düşünebilir misin? Nasıl yönebilir ki sizce?

Unutmaki eger azcık tarih bilgin varsa Osmanlı İmparatorlugunda babadan ogula taht geçerdi.

Fatig Sultan Mehmetinde Koca Osmanlı İmparatorlugunu tek başına idare ettiginide unutmayalım.

Akıl yaşta degil baştadır!

Bu konu serseri45 tarafından düzenlendi(2006-07-19 13:32, 17 yıl önce)
bu konuda quaxis i tek gecerim gercekten mukemmel kalitede playerlar var
ßen ßunu Anlamıorum Herhangi Bi Serverda ßisi Olsa ßunun Yukunu 14-15 yasındakı Cocuk Kitlesi Cekıor ßu Kdr DikKafa Olmayın En Asından ßazende Olsa 14-15 yasındakı Cocuk 20-25 yasındakı adamdan DAha Seviyeli ve Saygılı Olabılıyor..
Peace dogru soyluyor !!! KAtılıyorum kardesim sana

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

ha bide sunu unutmayın Nebula kac senedir varsa Quaxiste o kadar senedir ayakta kalan bi serverdır. Quaxis bence türkiyedeki en iyi serverların birisidir. Quarrelda öle .

Quarrelda edit denen hğic bir sey yoqtur onu biliyorum. VAr diyenler halen hatalkı yönde ilerlemektedir .

Bu konu deniz1 tarafından düzenlendi(2006-07-19 15:29, 17 yıl önce)
:alkis
Dispen$ation : ßen ßunu Anlamıorum Herhangi Bi Serverda ßisi Olsa ßunun Yukunu 14-15 yasındakı Cocuk Kitlesi Cekıor ßu Kdr DikKafa Olmayın En Asından ßazende Olsa 14-15 yasındakı Cocuk 20-25 yasındakı adamdan DAha Seviyeli ve Saygılı Olabılıyor..



+1
Gercekleri söylemek gerekirse, TR'nin RAKİPSİZ en kaliteli,en sağlam serveridir.


3sene oynadım bıraktım ama çok sağlam daha yıllarca ayakta kalabılecek bir server..


bu arada TR rekoru kırdı quaxis 3yıl sponsorsuz hizmet veren tek shard !
Bence bu tartışma yerini değiştirdi. TR'nin en iyi serverı hangisine dönmeye başladı. Bi locked gelse iyi olur..
Reklam yapmayalım lütfen... Uo Kings denen serverı övenler tarafsız yorum yapsın. Bizim oynadığımız servera almadığımız 'bende oynucaaam' dediklerinde patakladığımız bebeler uo kingsde kral olmuş fink atıyor. Lütfen...
Uo'nun bu halde olmasının nedeni yıllardır server kuran şahısların oyuncuları RP'ye yönlendirmemeleridir...Uo Rp oyunudur oyunu yüklerken tepedede koca koca yazar...Ultima 8 sene önce belki harika bi online action oyunuydu ama artık KO zarto gibi oyunlar çıktı action olarak uodan çok daha ileride bu oyunlar(dikkat ederseniz bu tür oyunlar bebe kaynar).Eğer oyuncular Rp'ye özendirilseydi Uo şu anda 1 Numara olurdu...

Uo'nun dönemi bence bitti bitiyor...Yaşım 17,8 senedir bu oyunu oynuyorum hiç bi zaman büyüklerime saygısızlık etmedm ama hiç zamanda küçüklerden saygı görmedim..

Bence oyuncuları yaşa göre sınırlamak yersiz...10 yaşında çocuk biliyorum Adam rp düşkünü uoyu tam anlamıyla oynuyor...20 yaşında adam biliyorum action action kafayı yemiş önüne gelene sövüyor...

Saygılar,

Alexandro Calligiato
abi allah aşkına UO nsl oytnanıe nerden yüklşenir bana bi yardımcı olun pplease



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.